Для медій

Платформа, що покликана підтримати учнів і учениць

19 Вер, 2024 Владислав Акименко 47
/

Платформа, що покликана підтримати учнів і учениць, які стикнулися з викликами в навчанні.

Це ПОВІР!

Вона реалізується Українським інститутом розвитку освіти, ГО «ЕдКемп Україна», ГО «Смарт освіта» у співпраці з Організацією економічного співробітництва та розвитку. Уже зараз своє навчання (та власне апробацію платформи) розпочали 2 000 дітей.

ПОВІР – місце, де учнівство середніх і старших класів навчається разом з освітянами, які пройшли спеціальну підготовку задля скорочення освітніх втрат, а потенційно — і розривів. Учні зможуть «підтягнути» математику, українську та англійську мови.

Взаємодія відбувається в безпечному, дружньому й гейміфікованому онлайн-просторі з увагою до унікальних потреб кожного й кожної та розвитком їхніх життєвих навичок безкоштовно для учнів / учениць та їхніх родин.

Роботу платформи побудовано на провідному міжнародному досвіді, зокрема Організації економічного співробітництва та розвитку, і узгоджено з рекомендаціями українських освітніх органів влади. Ініціативу рекомендовано до включення в Національну програму подолання освітніх втрат і освітніх розривів на рівні загальної середньої освіти, спричинених пандемією COVID-19 та повномасштабною війною, на період 2023–2030 рр.

Для чого потрібна платформа «ПОВІР»?

Учнівству — як можливість подолання навчальних викликів й зростання в цьому процесі з користю і задоволенням.

Закладам освіти, батькам і особам, які їх замінюють, — щоб з’явилося «третє місце», на додачу до школи і дому, де дитина отримує підтримку в навчанні.

Державі — як комплексне рішення для скорочення освітніх втрат і розривів.

Познайомимося з платформою трохи більше?

У короткому документі http://bit.ly/povir1pagerUA

На самій платформі https://povir.in.ua/

ПОВІР реалізовується Українським інститутом розвитку освіти, ГО «ЕдКемп Україна», ГО «Смарт освіта» у співпраці з Організацією економічного співробітництва та розвитку й на запит держави, а саме Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, Консультативної ради з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Президентові України, Міністерства освіти і науки України, платформи «Всеукраїнська школа онлайн».

Підтримка надається Міжнародним фондом «Відродження», глобальним фондом «Освіта не може чекати» (Education Cannot Wait), проєктом «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Якщо ви зацікавлені приєднатися до Програми репетиторства як освітня установа або репетитор, зв‘яжіться з нами сьогодні.

Зв’язатися

Поділитися статтею